Tb81 40 çıkınca sanırım muane olunuyor. Malum pandemiden ötürü hastanelere gitmeye korkuyorum acaba gitmesem olur mu? Sizler gittiniz mi
nikimikedi7 Tb81 Ultrasonla rahminizin durumuna bakılıyor, bence önemli. Bazı durumlarda kar zarar hesabı yapmak gerekiyor. Allah korusun bir anormallik varsa erken tanı konulması her zaman covidden daha önemli. Tedbirinizi alıp gidebilirsiniz.
3children1mom Tb81 3 dogumdada gitmedim ne 1 haftalıkken bandaj çıkarmaya nede 40 çıktık tan sonra su hastalik sürecinde inanın elimde gelse bebegimin aşısı na bile gitmem hic bir mecburiyeti yok cnm ultrasonla karnına bakılıyor rahmine v.s
Sabah_aksam_bebe Tb81 bende sezeryan oldum hiç gitmedim ama gitmekte fayda var bence baktırmak lazım 🤷🏻♀️
Erva-mm Tb81 pandemisi mecbur gittim doğumun iyi değildi başka doktora gittim bi sıkıntı yaşamadım ama ne maske ne mesafe hiç birşey yoktu heleki temizlik rezildi
Mom9 Tb81 sağlığınız için görünmenizde fayda var. Smear testi yapılıyor, ultrasonla kontrol ediliyor. Sıkıntı var mı yok mu diye
Bebistoomm Tb81 gitmelisin rahime ve dikislerine bakıyorlar senin sağlığın için önemli. Tedbirini al maskeni tak eldivenini tak eldiven üstüne dezenfektan sık git ben mecbur gitmem gerekiyorsa bunları yapıp gidiyorum