esmagok Arkadaşlar merhaba , Ayda bir damla iki aşı olduk . zatürre aşısı 12. Ayda oluyormuş artık ve ebe 8. Ay da yine aşı olacağını söyledi aşı takvimine yazdı bilmediğim için ne aşısı olduğunu sormadım daha sonra çevreme sordum ama bilmiyorlar bilen var mı?
Mervemerveesk esmagok 9 aylık olduğunda kızamık kızamıkçık kabakulak 3lü aşısı yapıldı bize. Hemşireye sorsaydınız keşke, 8. Ayda aşı olduğunu bilmiyordum
Sevinc543yakut esmagok 8 .ayda aşı yok 9. Ayda var o ebe neye göre var dedi acaba araştırın öyle yaptırın
esmagok Dilekmh 9. Ay aşısı olup tarihi mi yanlış yazdı acaba internetten baktım bulamadım öyle birley çünkü
esmagok Mervemerveesk normal aşı takvimi o şekildedir diye sormadım ama eve gelince baktım öyle bir aşı görünmüyor çevreme sorunca onlarda olmadığını söyledi merak ettim bende
Hsrt54 Ya kızlar biz 6 ay aşımızı olduk. Birde bu 9 ay aşısı diyolar 8 ay diyolar kafam karisti benim.. 6 ay asimizda hemsiremiz hic baska asi var demedi bu 9 ay aşisi ozelmi bilgilendirirseniz sevinirim 🙄🙄
Carlistonbiber Hsrt54 hayır özel değil devletin aşısı takvim değilmiş bi internetten bakın isterseniz
Admsmyrgktg Hsrt54 6. Ay aşısında kaç aşı yapıldı acaba? Bizimde yarın 6. Ay aşımız var korkuyorum biraz
Hsrt54 Carlistonbiber o zaman hemşirenin söylemesi gerekmiyodumu 6 ay aşımizda yarın arayıp sorsammi acaba 🙄
Carlistonbiber Hsrt54 aşı takvimine yazması lazımdı ayrıca söylemeliydi de bence de siz bi arayın isterseniz
EmirYekta 8.ayda aşı değilde kan testi yapıyorlar doktorum öyle söylemişti kan değerlerine bakıyorlar
Carlistonbiber Dilekmh aşı takvimi güncellenmiş sağlık ocağını arayıp bilgi alabilirsiniz sanırım 12. Ayda yapılan aşının birini 9. Ayda yapıyorlarmış kesin bilgi veremiyorum
Hsrt54 Admsmyrgktg bi ağıızdan damla iki bacak yapıldı. Bizde ateş vs olmadı çok şükür huzursuzdu sadece ve cok kötü huyu değişti 😫
Admsmyrgktg Hsrt54 gerçkten mi? Nasıl değişti acaba? Bizde zaten tüm aşılar huzursuzluk yaptı şimdiye kadar
Hsrt54 Admsmyrgktg hic yatmiyo sürekli oturmak istiyo kucak istiyo kendi kensine mırıldanıyo aksam 10da uyuyan cocuk 2lere kadar uyumuyo sürekli bi mız mızlık yani. Cok güzel uyku düzenimiz vardi hic biri kalmadi suan 😫