Bademm Merhaba, bebeğim 5,5 aylık doğduğundan beri memede uyuyor büyüdükçe geceleri meme için daha çok kalkmaya başladı sizlerde durum nasıl
Ogulcan Bademm canım memede sürekli uyumaya alışırsa kopması zor olacak ve hep isteyecek yavaş yavaş normal uyutmaya çalış
Sennur2218 Bademm benim kızımda 3 aydan sonra öyle olmaya başladı ve uyumak için başka hiçbir şeye ikna edemiyorum. Emziği zaten unuttu, sallanarak uyumayı falan asla istemiyor. Çoook araştırdım ama zamanla geçeceğinden başka bir sonuca varamadım. Büyüdükçe ve aklı erdikçe unutacaklarını söylüyorlar. 🤷🏻♀️
Sennur2218 Bademm eğer sallanmayı kabul ediyorsa sallayın, en azından daha hızlı uykuya geçiş yapar ve ağzı boş kaldı diye uyanmaz.
Betullg Bademm merhaba benim kizimda memede uyumaya alismisti. 6. Ayimiza girince bebeğim gece yarım saatte bir uyanıp emmek istedi. Durumu araştırdım. Destekli uyuduğu için sık uyandığını ogrendim. Biraz daha araştırınca uyku eğitimi verdim ve rahat ettim 🥳🥳 şimdi gece 1 ya da 2 kez uyanıyor o zaman da emzirmiyorum. Uyurken emziriyorum
Gamzenuur 1 yaşına geldik hala memede uyuyor bence yavaş yavaş vazgeçirmeye çalış ben yandım sen yanma 😁😁 çok zor çünkü
meyveliyogurt Bebeğim altı aylık memede uyuyor. Uykuya hasret kaldım o kadar sık uyanıyor ki sayamıyorum perişanım 😣