Emir123ali Oğlum kumanda ve telefon hastası ağzına sokma olayı olmasa akşama kadar oynar ağlamadan 😁😁
Burcem Emir123ali benin kızımda şarj kablosu kumanda ıslak mendil kutusu. Bunları gördüğünde çıldırıyor . ☺️
Miraykiz58 Emir123ali telefon kumanda terlik tahta kaşık sarj aleti sürahi krem kutusu parmak dis fircasi kutusu 😄😄😄
Zepzepin_annesi Emir123ali bizimde öyle yaa sözde ne telefon ne televizyon gösterecektim çevre sağolsun 😒
GmzSnn Emir123ali oğlum koca dana oldu hala kumanda mause gibi aletleri elinde gezdirir. Kreşten resim koymuşlar herkesin elinde oyunca benmkinin elinde nerden bulduysa yine bir kumanda we mause wardı🥴
Zeynepinannesiii Burcem benim kizimda priz hastası sarj aleti ya da saç kurutma makinesinin ucunu görsün hemen gidip takmaya çalışıyor 😁. Kumandaylada telefonlada alo alo diyerek oynuyor
Emir123ali Miraykiz58 aynen demekki bütün bebeklerin dikkatini aynı şeyler çekiyor biz bide 1,5 lt su şişesi hastası
vuslat1108 Zepzepin_annesi bizim evde TV yok ama ben ailemden uzaktayım görüntülü konuşma sağolsun kızımı telefondan uzak tutmak imkansız oluyor. Ama her ekrana okadar meraklı ki dün böbreklerinden ultrason çekildi ekrana meraklı bakışı ona atiigi gulucukler beni hayrete düşürdü 😂😂😂
Annesi_bebisi Emir123ali yalnız değilmişim ahahaha bi de aniden kapması var kimse görmeden alayım diye 😅😅
Emir123ali Annesi_bebisi aynen olmadığını farkedince başlıyor alamaya artık başka kumanda veriyorum susması için tv izletmiyor 😅😁
elizabeth Emir123ali şarj kablosu ve kumanda gözleri parlıyo görünce 😀 bebekler anne karnında hep kordonlarıyla oynadıkları için doğuncada şarj kablosu gibi şeyleri çok severlermiş 😀
Zeynepinannesiii vuslat1108 degisik gelmistir bende kukuli açıyorum arada orda siyah bi köpek var ona cok gülüyor çığlıklar atıyor resmen 😂😂
Emir123ali vuslat1108 tv olmaması isteğemi bağlı yoksa maddiyatamı bağlı özür dileyerek soruyorum bu zamanda tv olmadan durabilmek büyük başarı heleki bu zamanlarda
Deletedmom98 Emir123ali ya benim kızım pet şişe hastası 😹 ben içeyim diye 1.5 lt su alıyorum yanıma onu izliyor onunla konusuyor tutmaya calısıyor yalıyor 🤣
Emir123ali Deletedmom98 aynen bende sırf oğlum onasın diye eşime öyle aldırıyorum bizde rahat ediyorum oyuncakları istemiyor atıyor değişik bişeyler istiyor bebekler bile çok çabuk sıkılıyorlar 😂😁
Deletedmom98 Emir123ali 😹😹 o kadar oyuncak çöp valla bakıyorsa beş dk sonra atıyor onları ıslak mendil paketi yemeyide cok seviyoruz