Aylinuraz lütfen acil yardım edin 4 gün oldu başımın ağrısı geçmedi çıldıracam artık emzirdiğim için tek iyi gelen majazik ama içemiyorum varmı evde yapabileceğim parol içiyorum ama şeker gibi bir gram iyi gelmez bana o 😔😔
Elifsenaveannesi Aylinuraz bi taş var canım adı migren taşı mi neydi kullanmadım ama çok faydalı olduğunu ve kullananları görmüştüm bi dene istersen
Esdoel Aylinuraz arveles iç canım benimde migrenin var Allah’ım tuttumu bırakmaz bide çocuklardan uyunmuyor zaten doğumdan sonra doktorum yazmisti bana söyledim migren var patik gecirmiyor emzirirken ne icebilirim diye onu vermişti bende majezik içmeden kendime gelemezdim
Sevimli Aylinuraz paroldan daha iyi ama alıp deneyin bence . Parol bende de bel ağrısını bile geçirmiyor . Emzirdiğim için minoset içiyrm
Ef24 Sevimli parol ile minoset aynı ilaç ikisi de parasetamol ticari satış adı farklı sadece sizinki biraz psikolojik olmuş parolun geçirmeyip minosetin geçirmesi
damlahira Aylinuraz Çok zor bende de var migren Allah yardımcınız olsun çok illet birşey tam 1 hafta çektim anca geçti ya
Sevimli Ef24 hayır psıkolojık değil . Ağrının geçmesi nasıl psıkolojık olsun belim ağrıyorsa ağrıyor ağrımıyorsa ağrımıyor . Çevremdekilerinde mi psıkolojık ? Minoset daha yüksek . Araştırdık bizde .
Elifduru11 Ef24 hayır banada nüroloji doktoru minoset daha etkili dedi ve minoset yazdı parol pek işe yaramıyor cidden
Ef24 Sevimli parol fayda etmedi minoset geçirdi dediğiniZe dedim psikolojik diye yoksa tabiki ağrınız olabilir sert yapmanıza gerek yok bir sağlıkçı olarak bildiğimi söyledim
Sevimli Ef24 evet olanı yazdım parol ağrımı geçirmiyor 🤷♀️ Bana fayda etmiyor . Her insana yarayacak diye bir şey yok . Ben de araştırdığım için yazdım . Yüzümü görmüyorsunuz sert yaptığımı nasıl anladınız ☺️
Ef24 Sevimli haklısınız parol ile minoset farklı ilaçlar parol size etki etmiyor yüzünüzü de görmüyorum doğru sert yapıp yapmadığınızı anlayamam sağlıklı günleriniz olsun :)
Mltmnrmn Aylinuraz Yanlış anlamayın ama benimde geçmeyen baş agrım vardı migrenim tuttu heralde diyordum malesef ki korona testim pozitif çıkmıştı. Normal migren ağrısıysa patatesi dilimleyip alnıma dizip tülbentle bağlayıp biraz yatıyorum geçiyor.