YigtnAnnesi Sezeryan ile doğum yaptim korse takamadim korkumdan 4 aylık hamile gibiyim ,diyete girsem acaba gider miiii of çok nefret ediyorum sizce nasıl olur
Cinarrr YigtnAnnesi emzirmiyorsan diyet yapabilirsin tabiki evde yapacağın basit spor hareketleride faydalı olacaktır ( herşeyi bilip akıl verip kendi yapamayan bir dost )
ikierkekannesii YigtnAnnesi benimde 18 günlük bebegım var doktorum hemen korse gıyebılecegımı soyledı ben de 5. Gunumde gıydım 3 gun uzun surelıde degıl karnımın ıcı cok acıyordu çünkü karnım gitti sayılır bile. Belkıde sızın ıcınde gec degıldır korse kullansanıs toparlayabılır hala
aselmilam YigtnAnnesi Bende sezeryan doğum yaptım göbeğim hic gitmedi😐bana bi arkadasim sabah ac karnina limonlu sicak su aksam yatmaya gecerkende bir kasede 3 yemek kaşığı yogurt icine 1 çay kaşığı toz biber yarim limon gercekten etkisini gordum
ikierkekannesii YigtnAnnesi ben gıyılebılır korse kullanıyorum daha rahat ettım basen kalca gobek tamamen sarıyor
ikierkekannesii YigtnAnnesi miorre marka benm ko ama her hangı sıkı bır korse de olur yanı marka onemlı degıl