BirAnneBirBebekkkKk Kızlar sizinde saçlarınız avuç avuç dökülüyor mu çok korkmaya başladım bu durumdan ne yapmam gerek
ezgigksn BirAnneBirBebekkkKk bende aynı durumdayım önler baya açılmaya başladı vitamin eksikliği diye düşünüyorum doktora gideceğim.
Seda5959 BirAnneBirBebekkkKk Bende de aynı sorun var duşta ayrı tararken ayrı dökülüyor napcam bilmiyorum doğumdan sonra sıklaştı dökülme önceden bu kadar değildi.
uykutulumu35 BirAnneBirBebekkkKk benimde avuç avuç dökülmeye başladı çok araştırdım bunun için halalles diye şampuan varmış doğum sonrası kullananlar baya memnun instagram da sayfası var. Bende alıcam denicem bakalım inşallah azaltır yoksa saç kalmayacak. Aklınızda bulunsun bir bakın isterseniz
Meriwa BirAnneBirBebekkkKk valla doktora gittim tepem açıldı hamilelik de dökülmesi ön görülen saçlar varmış bide doğum sonrası bende hepsi aynı anda dökülünce doktora gözüktüm emzirme döneminde olduğu için şampuan sprey falan verdi kullanıyoruz bakalım 1 ay sonra bi daha gidicem
Annis-ogul Bebek anneyi tanimaya başlayınca saclar cok dokuluyormus.resmen kafam da sac kalmadı.hem de demir kqn ilaci içtiğim halde böyle ins duracak diye ümit ediyorum
bebegiminbesigicamdan BirAnneBirBebekkkKk emziriyor musunuz benimde cok dokuldu dogumdan sonra emzirme azaldikca dokulmede azaldi bide şampuana belli ampuller var onlardan katin ben oyle yapiyorum devamli
bebegiminbesigicamdan BirAnneBirBebekkkKk evigen bepanthen bemiks bunlari karistirp koyun ben cok faydasini gordum bide duşa girmeden once hindistan cevizi yagi surup bekletin oyle yikayin
minnosanne1 BirAnneBirBebekkkKk benim çok dökülüyordu canım ama bir ürün denedim bitkisel ve çok memnun kaldım çevremde de çok memnuniyet var. Tavsiye ederim. Eşim bile farketti saçın dökülmuyor eskisi gibi diyor 😊😊. https://www.dabfi.com.tr/PDK275686
TugbaNil BirAnneBirBebekkkKk biotin ve çinko eksikliğinden kaynaklanıyormuş bu durum. O kadar dökülüyo ki kedi kuyruğu kadar kaldı saçım. Solgar in takviyeleri var, biotin her gün çinko gün aşırı