Bittersever Olric11 kesinlikle imrenmeyin destekli takar büyük gösterirsiniz biz de böyle sıkıntisini fazla fazla çekiyoruz saysam acirsiniz😪
sonsuz17 Olric11 valla ya keşke büyürse emzirince büyür dedim azıcık o da 75 ten 80 e oda iyice doldurmuyor sıkmasın diye takıyorum millet az laf etmedi sütün mü olur bebek mi doyar diye aşırı takıyordum bıraktım
Bittersever Deletedmom5284 yaa evet duruşum bozuldu kombur oldum ve eşimin yanında asla soyunamiyorum 😒 kimsenin yanında emziremiyorum
Deletedmom5284 Bittersever Sarkma var mı sizde benim daha sarkmadı ama korkuyorum sarkacak diye hiç istemiyorum hemen küçültücem emzirme bitince 😭
Bittersever Deletedmom5284 beden büyük olunca sarkmamasi mümkün değil askılar kaldırmıyor o kadar söyleyeyim
Bittersever Cikimanke üyelik işini sevmiyorum canım teşekkür ederim ama hangi marka ve model olduğunu soylersen sevinirim 💜
Olric11 Bittersever göğüs ucum çok küçük emzirirken halimi görseniz😔 ergenliğimden beri hep iri göğüslü bayanlara imrenirdim hatta kınarsan başına gelir derlerdi hep kınardım 😅
Deletedmom5284 Bittersever Benimde aşırı büyük ama acaba süt olduğu için mi sarkmıyor, emzirme bitince sarkar diye düşünüyorum 😭😭
Bittersever Deletedmom5284 ben de şuan emziriyrm sağ gogsum zateb felaket sola göre daha büyük sizde de var mı böyle bir sorun
Bittersever Olric11 kıyamam herkesin derdi başka göğsüm büyük olduğu için ellerime sığmıyordu ve bebeğimin ağzını tikiyordu tutmaktan avuç iclerim ağrıyordu ne günlerdi ama sanırım sütten kestikten sonra küçülturum daha önümde çok uzun yıllar var😒
Bittersever Deletedmom5284 birazcık cesaretim olsa ücretsiz yapıyorlar heyet raporu alabilecek büyüklükte çünkü
Rules Bittersever canım emzirme sütyeni mi arıyorsun bilmiyorum ama ben pentinin emzirme sütyenlerini kullanıyorum içi boş cup u sünger o yüzden göğüs ucunu belli etmiyor sütün sızarsa dışarı çıkarmıyor askısı bi tık daha kalın ve sağlam. Ve göğsü tam sarıyor.
Rules Bittersever gebelikten öncede Penti kullanıyordum genel olarak memnundum. Bi arkadaşım toparlayıcı olanını almıştı memnundu oda