Kardelenoez Herkese merhaba oğlum 12 günlük ama hala göbek bağı düşmedi ve göbek bağından koku geliyor başına böyle bişey gelen var mı normal mi bu durum 🥺😩
Slcn42kurt Kardelenoez bizim de gec düştü canm ama koku yoktu kanama vardi doktor yakti koku oldumu iltihap olabilir gotur hastaneye bi bnce
ElifAda2508 Kardelenoez Bizim 15. Günde düştü ve sürekli akıyordu. Düştükten sonra 45 güne kadar da sürekli akmaya devam etti. Bebek cerrahına götürdük . Küçük bir işlem yaptı ve öyle geçti. Koku olayını bilemedim bende.
Batubedo Kardelenoez evet benim oglumdada su çok ağır bir.koku geliyor bn tentürdiyot döktüm üstüne bez koydum her altını açtığımda o bezi değiştim tekrar yaptım koku da gidiyor hemen de düşüyor
FulyAtik Bence bi doktora danisip kontrol ettirin umarim düser yoksa spreyler var kurutucu onunla düşüruyorlar saniyorum.
Umutevi Hic yikadiniZ mi bebeginizi bizim de 13.gun dusmustu hicbisey kullanmadik ama iyiydi 11.gun dr artik 10 gunu gecti yikayin bir rahatlasin demisti dus aldirdik az tutuyordu iki gun gecti dustu