Saadet12Irmak Kızlar 4 aylık bebeğim hala adet olmadım sizce normal mi komşumuz içimi kararttı sen hamilesin diye eşimle doğru düzgün ilişkiye bile girmiyorum korktuğum için sizce adet olmamam normal mi ?
Leylayunuss Saadet12Irmak çok notmal caım bende beşinci ayımda oldum bi seneye kadar olunmayabiliyo korkma
Mom088 Saadet12Irmak bunu doktorununda söylemiş olmasın gerek. Doğum sonrası bi süre regl görülemeyebilir ve regl olmamak gebeliği engellemiyor . Yani regl olmaman hamile olduğun anlamına gelmez ama korunmuyorsan gebelik olabilir dikkat
Saadet12Irmak Leylayunuss normal mi yani ciddi anlamda içim karardı yarın test alcam gerçi de ben kendimden Emin’im eşimde emin zaten 2 kere oldu oda korunduk bilmiyorum ya içim kötü yni çünkü kızımdan baya cektim gaz ve kabızlıktan kolik bi bebekti
Saadet12Irmak Mom088 doktorum bi Bilgi vermedi fakat biz korunuyoruz zaten ama ne bileyim ya aşırı korktum
Mincuruk Saadet12Irmak kızım 11 aylık ve hala olmadım 🙋🏻 Sıkıntı yapma kendine. Boşuna strese girip kendini hırpalama. Çok normal henüz regl olmaman.