damlahira Kızım doğduğunda emzik emiyordu ama şimdi emmiyor hangi emziği önerirsiniz? 3 ay 19 günlüğüz bide acaba küçük ondan mı emmiyor yenidoğan emziğidi
GokSe damlahira bizdede aynı sorun canım kızım 3 ay 4 günlük hangi emziği denediysem tutmadı galiba bu saatten sonra tutmaz diyolar bana
ntugbahas damlahira hangi ayda tutacağı belli olmuyor bazen kendi eliyle tutmaya başladığında ağzına götürenler var. Benim oğlum sadece wee baby tuttu.
Kbraunal Kızlar emzik çok büyük kurtarıcı ya benm oğlumda tutmak istemedi hurmann içinden bi damla sürdüm emziğe o oldu bidahada bırakmıyor 😊 çok karşı deglseniz böyle şeylere yapın
Sedefbxl Aybk kız benım oglan onuda red ettıya 😁butun markaları denedım ıkı bucuk aylık yok anam almıyo kızımda hemen aldıydı bu akıllı cıktı memenı ver dıyo ☺️
Yelizaksoy Avent ultra soft 0.6 ay olanindan kullan biraz pahalı aventin urunleri ama benim oglumda sadece bunu tutuyor
Yelizaksoy Genelde ikili satılıyor hepsiburada.com da tekli var o daha iygun teklisini alip denneyebilirsin
Atlass Aynı sorun bizde de var. 3 ay 15 günlük . Bu zamana kadar wee baby emmişti birden bıraktı. avent wee baby nuk vs herşeyi denedim sadece ellerini yemek istiyor . Dişlerimi kaşınıyor anlamadım emziği tükürüyor oyuncak kemiriyor😊 alıştırmak istiyorum
DamlaDeniz Ben de ebebek’ten Nukun kauçuk emziklerinden almıştım ikili olarak satılıyor 0/6 olanından bebeğim bir aylık şu an emiyor bir sıkıntımız yok