Asya52 Merhaba geçmeyen popo arası bebek pişiğine sarı kantaron yağı iyi gelir mi? Pişik artık açık yara gibi oldu deneyen anne var mı bebeğim 41 günlük
Zekimurendebizigorecekmi Asya52 Kantaron iyi fakat iyi gelmezse fito ve hametan kremler var bebeklerin kullanmasında sakınca olmayan .. ikisini karıştırıp günde 3 4 kez uygulayın yaraya masaj yaparak yedirin sonra sudocrem sürüp öyle bağlayın bezini çok çabuk toparladığını göreceksiniz :)
Uzaymekiii Asya52 gelir hem de çok iyi gelir ben kızıma ilk yıl hep kullandım ne pişik bilirim ne kızartı kantaron yağı candır her derde devadır💙
MetinOktay Pişiği artık böyle deri soyulup da kanadığı noktaya gelmişti kantaron yağı kullandım iki kullanmama hemen toparladı.
brokoli ben her banyodan sonra sürüyorum ya kantaron yada hindistan cevizi yagi, o an hangisi yakınımdaysa. kizariklik oldugunda da sudocrem suruyorum iyice yedirerek, toparliyor
Asya52 Uzaymekiii yanlız bizimki olmuş bir pişik Olmuş bir pişiği geçirir mi Siz pişik oluşmadan mı sürüyorsunuz oluşmasını engellemek için.. Kızımın tam popo arası şuan yara açık yara gibi ☹️☹️☹️
Uzaymekiii Asya52 evet iyi gelir yeğenimin kalçası kırılmıştı muğlada yaz sıcağında alçıdan pişik olmuştu bildiğiniz açık sulu yara gibi onu da geçirdi iz bile kalmadı🙏🏼 O yüzden iyi gelir merak etmeyin yine de içinize sinmezse aile hekimliğinden pişik için bir cilt pomadıyla birlikte kullanabilirsiniz😌