Amilayse Bebeğim 6 aylık. Sürekli bir burun tıkanıklığı vardı doktorlara gittim hep burun açıcılar verdi, okyanus suyu sıkıp otri bebeyle çekiyorum. Ama bu durum olayı balgamlı öksürüğe çevirdi yine doktorlara gittim şuruplar havalar verdim yine çare olmadı ve 1 hafta hastanede bronşitten yattık. Gayet iyi gitti taburcu olduk. Ama yine burnu hep tıkalı , sanki yine balgamı var . Artık kafayı yicem bu sorundan. Başından böyle bir rahatsızlık geçen var mı tavsiyesi olan var mı lütfen yardım edin 🙏🏻
Sevilay68 Amilayse hekim anne diye bi sayfa var tüm postları incele bende ordan inceleyerek yöntemleri denedim şükür iyi canım Rabbim şifaversin inşallah bebeklerimize
Aysegulisaa54 Amilayse hastane yatma dışında aynı bizde öyleyiz 3 aydır burnu tıkalı doğalgazlı ev o yüzdenmı kuruyormu acaba o mu tıkıyor düşünmeye bailadım
Glyzk Eczaneden serum al burnuna azıcık enjektör ile sık çekmene gerek yok bütün yolları temizliyor ve sorunsuz 👍🏻👍🏻
Amilayse Glyzk ne diyip isticem eczaneden. Serum fizyolojik değil dimi kastettiğiniz 🤦🏻♀️ Ondan çok fazlaca kullandımda çünkü. Öneriniz içinde çok sağolun 🙏🏻
BusraElaa Amilayse biz de dün aldık suan e bebekte indirimde weewel marka kumandali hava temizleme ozellikli bu cok onemli. Kullaniyoruz gerçekten hava farkediyo
Amilayse BusraElaa çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bebeğim iyi olsunda 🙏🏻 Bugun doktora yine gtrdüm ciğerlerinde yine hırıltı çıktı inşallah dahada ilersi olmaz tekrardan
Amilayse BusraElaa tekrardan rahatsız ediyorum ama markanın hangi kodlusunu aldınız 2-3 çeşit var cünkü. 300 tl civarında buldum birtane yorumlarını okudum gayet memnun kalmışlar
Amilayse Sevilay68 markaların yorumlarını okuyorum. Oturdugum yer de avm vs mağaza yok pek internet üzerinden araştırmalardayım ☺️