Wolverine Ateş oldugunda ne yapmam gerektiğini biliyorum, daha önceden tecrübe edindim. Fakat yaz aylariydi üstünü soydum ama şimdi malum kış nasıl giydirmeliyim inanın bilmiyorum. Bir el atın bacılar (Diş çıkarıyor bu arada)
efelim Wolverine merhaba öncelikle geçmiş olsun ateşiniz kaç acaba? Kısa kolu ince pijama giydir canım ustunu serin tur ama iyice ince tutma bence ates üşümede yapar ona. Eklem yerlerine ılık bez koy çok ateslenirse bezini aç bir poposunu falan yıka baktın ateş devam ediyor ılık bir duşta aldırabilirsin doktrumuz 37.5üstü bebeklerde ateş sayılır demişti. 37.5 geçen ateslerde calpol veriyorum.
Mom9 Wolverine zıbın altına şort giydir ev sıcakmış. Eklemlere ılık havlu koy özellikle başına orda ateşi yüksektir. Kaç ateşi
Wolverine Deletedmom4 inşallah diş diye düşünüyorum ☹️ umarım usutmemisimdir, üşütecek bir durum da oluşmadı aslında hep evdeyiz ama duş aldirrken mi oldu of annelik çok zor 😔
Deletedmom4 Wolverine olabilir cnm duş alinxa ben çok korkuyorum hastanacak diye haftada bir yaparım oda korla korka diş ateşi 37 en fazla 38 geçmez ve inatçı değildir eğer dusmese Dr götür belki başka seyelrdir 🙏
Mom9 Wolverine dişten dolayı boğaz enfeksiyonu olmuş olabilir. Benim kızda iki kere öyle ateşlendi. 38.5oldu doktor diş değil dedi. Dişin salgıladığı asit boğazda enfeksiyon yaparmış ondan olmuştu ateşi. Eğer 2günde geçmezse antibiyotik gerekebilir canım 🙏geçmiş olsun
Wolverine Deletedmom4 Biliyor musun daha önce deneyimledik 39.3lere çıktı diş ateşi 😔 ama işte o zamanlar hava iyiydi böyle değildi sağol canım ilgilendin🙏🏻
Deletedmom4 Wolverine Benim kızında cikiyordu ama.n3d3n disl3 birlikte başka.hastalikta çıkıyordu tetikliyordu götürdüğünde dis çıkarıyor diyordum yok dış değil derlerdi b3nde ondan dedim çok geçmiş olsun cnm.ne demek ,🙏
Melikederinakinnn Wolverine canm zibini ustunde kalsin pijama giydir sadece sirkeli su yap alnina koy
Wolverine Melikederinakinnn çok teşekkür ederim 🙏🏻 yardımcı olmaya çalışmanız için.🙏🏻 Sirkeli su ateşi anlık düşürüp hızla cikariyormus daha önce ateş yasadigimizda acildeki doktor sıkı sıkı tembihlemisti.
Wolverine Deletedmom4 ya görüyor musun bak birşey daha öğrendim şuan o zaman üşütme ihtimalim de var duştan sonra 😔 ah vicdanım sızlıyor