Arkadaşlar çok sorunlu bir hamilelik geçirdim . Bu yüzden 70 kilodan bir anda 95 e kadar çıktım . Berbat durumdu. Rezildi 😂çünkü sezeryan yaralarım bile kilodan iyileşmesi güçleşti .saçma gelebilir ama kendimi kaldiramiyordum .
Kızım 6 aylık olunca bir diyetisyene gittim. Bir haftada 5 kilo verdim .ama sonra bir anda durdu ve veremedim . Diyeti bıraktım aralıklı oruç yaptım üç ay nadir de olsa ise yaradı ama yine de emzirdigim için dayanamadım. Ve işin sırrına gelelim. Yamune askılı korse mucize ben çok durumu olan biri değilim benim için lüks böyle seyelr kiydim paraya aldım. Ama m beden kapanmiyordu yarım saat uğraştım ağladım ağladım geri uğraştım olmadı . Koydum önüme korseyi içine gireceğim dedim. Ve Rus kadınlarının çocukları olsa bile neden fit kaldıklarını araştırdım. Formül çok çok basit ….
Yemeğe az yağ koyuyoruz. Yani evde üç kişi mi var kişi başı bir kaşık . Gülmeyin salakça gelebilir ama bilimsel dayanakları var vücut siz yemek yedikten sonra kendine soruyor yağ neden eksik o zaman depodan kullanmaliyim .ve bu yöntemle beyaz ekmeği de tam buğdaya çevirerek 10 kilo verdim etti 15 geriye kaldı 5 kg o nasıl mı gitti . Kendime sağlıklı öğünler hazırladım asla kalori hesaplamadim ben emziriyorum ve bu bence delilik olurdu . Bol bol yesilik , protein , 2.5 lt su asla ama asla emziren anneler detoks sullari içmeyin . Onlar yalan sadece bağırsak boşalttığı için geçici kilo gidiyor . Sis ve ödemler için soda limon tavsiye ediyorum . Bir haftadır m beden korse takıyorum . Millet bana yine taşsın diyor 😂😂😂