BARFAY 9 ay 17 gunluk bir yavrum var.emeklemenin e si yok hadi dedim emeklemeyecek yurumeye bile tesviki yok.tabii sorun yaratmıyorum su anlik ama tesvik edebileceginiz onerileriniz varsa açıgım.simdiden tesekkur ederim.
Melikederinakinnn BARFAY jer bebek emeklemez yuvarlanarak popo ustunde gider brnce emeklemeye cok takilmayin on onbirinci aydada hatta bir yasinda da yeni yeni yurumeye basliyorlar sizdeki acelecilik bence
Drindniz BARFAY sende emekle biz öyle yaptık Canım yada çevrende yakın yani covid olmadığından emin olduğun emekleyen bebek görürse iyi olur derler
Sevimnaz BARFAY valla 8 aylıkken birden emeklemeye başladı ne kadar teşvik etsemde hic beklemediğim bir anda oldu
Geceuykusu BARFAY emeklemesi için bu renkli ko.şan oyuncaklar var balık fln bebekte onun arkasından gitmek istiyor.su seviyorsa yakınına su döküp oynayın onunda yaklaşmasını sağlayın 🤔
BARFAY Melikederinakinnn ben bu duruma takılmadigimi ve acele davranmadigimi belirtmek isterim.fikir almak anlaminda tesvik edici birseyler varsa cocuguda sıkmadan neden yapmayayim?
Drindniz Canım sıkma kendini yorma benim kızım da 9 aylıkken emeklemeye başladı iki emekler yorulurdu sonra bi anda takır takır başladı 12.5 aylık yürümesi lazım ama iki adım zor atıyor doktor canı istemiyor elleme dedi 😂🤣
BARFAY Drindniz bebek yok cevremde cnm tavsiyen icin tesekkur ederim :) yaninda emekleyeyim bende oyun amaçlı