Hamzamoms Tecrübeli anneler bilerek buraya yazmak istedim sancım var sanırım hafif bugun alttan muayne oldum bebek yerleşmiş ama acılma yok doktor bol bol hurma ye yürüyüş yap dedi sabahtan beri yürüyorum denenmiş onaylanmış önerilerinizi bekliyorum 🥰
Mco Hamzamoms squat merdiven in çık yürüme hurma … Bende açılmayla gittim hastaneye sonrası hep squat her sancı geldiğinde squat yaptım ve hareket göstermişlerdi onları yaptım.
hunilimomm Hamzamoms benim 41 e kadar hiç bi belirtim yoktu 😂 ama doktorun bana dediği iliski yürüyüş squat merdiven in çık ilik duş biraz da bebeğe kalmış tabi
Mrvdmrsbs Benim açılmam kendiliğinden olmuştu ama yanlış bilmyrsam duş almakta açılmaya faydası var diye biliyorum canım
Hamzamoms Mrvdmrsbs Mco Esraabozdemir09 hunilimomm Nisaakan 2prematureannesi mirayyy20-20 Ocakannesi5341 Mom088 teşekkür ederim kızlar hepinize bütün yazdıklarınızı denedim bugunde ahududu cayı alıcam bebeğin başı yerleşmiş heran gelebilirr dedi doktor🙏🏻
nartanemm Hamzamoms ananas da açılmayı başlatır ben öyle 1 cm acilmam oldu ama devamı gelmedi bebeğim nazliydi suni aldım en sonunda bünyeden bünyeye fark diyor mesela kuzenim açılması olmamış 3 kattan 10 defa inmiş çıkmış hastaneye 7 cmle gitmis 😄
Hamzamoms nartanemm 😂 ya apartmanın içinde deli gibi merdiven inip çıkmaktan utanıyorum yoksa yapıcam 😂😂
ayseeeey Hamzamoms pilates topu ile egzersiz yapabilirsin hastane de bana plates topu ile egzersiz yaptirip yürütmüşlerdi. Ha birde oturup kalktım ama acilmam vardı o yüzden yaptırmışlar di
nartanemm Hamzamoms sancıları çekince anamm keşke bir kat daha inip çıksaydım deme diye diyorum 😄 at kendini merdivenlere