Deniz07 Merhaba kızlar doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü 12 gün oldu hala bitmiş değil benimkisi 🤔
Ela3009 Deniz07 çok yoğun olmamakla birlikte 1 aya yakın akıntı şeklinde oldu. Afedersiniz en son sarı sarı geliyordu 🤦🏻♀️
Deniz07 CemreKerem35 Eyvah ya 🤦🏻♀️ daha çok var demekki 😂😂 ama belki daha kısa sürer umarım inşallah 🤔😒😒
Erencinarinannesi Deniz07 sizinki en azından kuş vakti ben Temmuz 5 de doğum yapmıştım yazın sıcağı of çok fenaydı
Deniz07 Eslemmomy Anladım devamlı olmasada ara ara sürüyor demekki çok sağolun bende hemen biticek diye umutlanmayayım bari 🤦🏻♀️
hunilimomm Deniz07 daha çok yeni uzun devamlı kanamam 10 15 gün sürdü ama 40 güne yakın leke sarı akıntı vs gelmişti sonra normal beyaz akıntıya dondu
Deniz07 hunilimomm Benimde büyük ihtimal öyle sürücek ilk doğumum olduğu için pek bilmiyorum çok sağolun ona göre bitti diye tedbirsiz gezmem en azından 🙏☺️
hunilimomm Deniz07 her vücut bir olmuyor tabi ama bünyeyi de düşünmek lazım o da şuan afalladı 😂 tabi 9 ay felan alışır zamanla
Deniz07 Eslemmomy Haklısınız çok da kafaya takmamak lazım sanırım lohusa kafası benimki 🤦🏻♀️ Hemen her şey eskiye dönsün düşüncesi
Deniz07 hunilimomm Tabiki öyle benimki biraz aceleci davranmak oluyor sanırım ahhh işte lohusalık🤦🏻♀️ Bir an önce eskiye dönme isteğiii
Eslemmomy Deniz07 korkutmak gibi olmasın ama 5 ay 7 gün oldu doğum yapalı daha eskisi gibi dehik hiçbir şey artık hayatımız bebeklere gire sekillenecek
Deniz07 Sakarya54 Bol kanamalı uzun bir yol bu demekki 😂 benim ilk hamileliğim olduğu için bilmiyordum bu kadar uzun sürdüğünü 😳