Blknss12 Mommy93 ben doğdugundan beri emzirip uyutuyorum, memeden ayırdığım gibi de emziği takıyorum ağzına. Gece zaten uyurken düşüyor ağzından
H2010 Mommy93 uyuyacaksa eğer emziriyorum emzirmeyi bıraktığım an gazını çıkarıp emzik veriyorum zaten uyurken kendi atıyor emziği atmazsa da almam uyanmasın yeter ki 😄 3 aylığız
Mommy93 YasemiNYagmur1 benimde atiyor hep ama bu gun 1 saat oldu atmadı alsam ki diye dusunuyorum uyanirsa da kendime lanet ederim 😅
Mirabebek Blknss12 normal de gündüzleri uyanıkken vs emzik tutuyor mu ben de kızıma alıştırmaya çalışıyorum 2 aylık almıyor
gulcezerenarslan YasemiNYagmur1 Ben hemen baş ucuna koyuyorum gözü kapalı bile bulup pıt ağzına geri sokuyor😅
Blknss12 Mommy93 ben de aksine emzik kullanımının bebek bogulmasini engellediği için kullanımının tavsiye edildiğini biliyorum
YasemiNYagmur1 gulcezerenarslan benim bebiş daha onu yapamıyor. Ne güzel sizinki kendi işini kendi hallediyormuş maşaAllah
gulcezerenarslan YasemiNYagmur1 Aynen öyle canım 🙏🏻🙏🏻 Zamanı geldiğinde sizin bebişte yapar merak etmeyin🙂