Mommy93 Dogumdan sonra ne zaman spora başladınız düzenli yapan var mi varsa nasil başarıyor gercekten merak ediyorum
_ADA_ Mommy93 oğlum doğduğunda altı aylık olduktan sonra yapmıştım. Hiç ara vermeden 6-8 ay kadar yaptım. Her gün yürüyüş yapıp üzerine Leslie yapıyordum. Çok güzel kilo vermiştim. Şimdi kızım dört aylık. Ek gıdaya geçince tekrar başlayacağım.
Mommy93 Mommy93 valla merak ediyorum düzenli yapip faydasını gören bebek ve ev islerinin yaninda spora vakit ayırabilen cengaver
Nefesinannesii Valla yok bacım uygulama telefonda duruyo her gün bildirimde geliyor. “1 ay oldu sen hala icra degil” diye🤣🤣🤪 (uygulama yabancı olduğundan Türkçe çevirisi iyi değil) bakıp siliyorum bildirimi😆😆 yapanlara helal olsun
Mommy93 Nefesinannesii valla yabancı artik zayiflamayi gectim belim ve sirtimun ağrısından kurtulmak için istiyorum
Liva-Seyma Ben yapıyorum arkadaşlar ama eşim spor hocası akşamları haftada 3 gün bana gösteriyor hareketleri bende yapıyorum o olmasaydı bende heralde düzene sokamazdım
Mommy93 Liva-Seyma gecen gün pilates yaptim 40 dk kadar hareket bile edemiyorum her yerim oyle tutulmuş ve agrimis ki emzirirken alt değiştirip banyo yapmaktan yattığım yerde sağa sola dönmek bile cok zor geldi 70 yasinda gibi hareket ettim bana bi öneriniz olur mu siyle yapın diye
Mommy93 _ADA_ 6 aydan önce olmucak gibi duruyor zaten ama cok istiyorum zayıflamak için değilde sırt ağrılarım falan geçsin diye keske vakit ayirabilsem