Semaertgrl Slm kızlar ✋ 36 günlük bebeğim var sütüm bugüne kadar yetiyordu doyuyordu ama 2 gündür sütüm azalmış durumda doymuyor devamlı ağlıyor. Mama vermek istiyorum kaç ml verecegim konusun da bilgim yok lütfen bilenler yardım edebilir mi? 😐
Nimm Semaertgrl sağmazsan azalır bnimde 40dan aonra hissettim baktım azalıoo… azalmıo aslında fazlasını üretmio bu süt yetioo bebeğe die emdiği kadar üretioo ama çaresi sağman ne kadar boşaltırsan göğüslerini okadar sütün artar boşaldığı kadar üretir beyin 😉ben çareyi mochide buldum birinden emzirirken diğerine taktım etkileşim oldu coştu…
Semaertgrl elizabeth gaz damlası kullanıyoruz, güzel cikartiyor gazını. Sürekli ağzını emiyormus gibi kipirdatiyor, yalanıyor aç olduğunu ordan anladım
Semaertgrl Nimm ama şöyle bir durum var benim bebeğim göğüsüme yapışık duruyor resmen 😊 yarım saat emiyor yarım saat durup tekrar emmek istiyor
Aysayd Semaertgrl canıö önce bi bez takibini yap istersen doyup duymadığını anlamak için. Oğlum sarılığı çabuk atlatsın diye başladım sık sık emzirmek yerine şimdi pişmanım 5 aylık oldu bebeğim günlük toplam 100 ml süt anca içebiliyor. Dr da mama ağırlıklı besleniyorsa ek gıdaya başla dedi
Mircet Semaertgrl süt arttırıcı olarak dut yaprağı kurusu kullanmıştım faydasını gördüm canım mama hakkında bir bilgim yok
Aysayd Semaertgrl günde en az 5 adet çişli bez alıyorsan yumurta ağırlığında her biri doyuyor demek ki
Nimm Semaertgrl gazı var demkki emdikçe rahatlıyor.. emdikçede gaz yapıyor… gazını çıkarman gerekir yoksa kısır döngü gibi devam eder bu
ilknuraydinnn Yalanmasi doymadigini göstermez. Cisli bez takibi yapın haftalık kilo takibi yapın bunlar normalse mamaya başlamayın değilse doktor yönlendirir zaten
Ask2 Semaertgrl kesinlikle mama ve biberon işine girme ilk kızım beni böyle reddetti humana stil tea al
Aysayd Semaertgrl o zaman hiç mama verme derim. Başka sıkıntısı vardır gaz mesela her sıkıntılarında emmek istiyorlar bol bol emzirki sütün artsın bol su içerek
Tibektas Semaertgrl bence hemen mama deneme canm , kaynamış suya bi tutam reyhan at , dinlensin sonra da bol seker at iç hemen sütte farkını göreceksin inşallah