Cemiletumer Kızlar sizde de oluyormu , Kızımın uykusu oldugu halde uyumamk için diretiyor aglıyor zorla uyutuyorum iki ğündür 3 ay 7 günlüğüz anlamıyorum 🥺🤦♀️ Atak haftaları bizi mahvedecek 🤯🤯
HaleMahsen Cemiletumer benim oglum da zor uykuya daliyor ama pes etmiyorum oyle ya da boyle uyutuyorum canim 🤷🏻♀️
Katibee Cemiletumer 3 ay 10 günlük yatağa koyduğumda uyuyan çocuk uymamak için ağlaya ağlaya kıpkırmızı oluyor ayağımda sallıyorum yok yatağında sallıyorum yok kucağımda salla salla dalıyor yerine yatırınca uyanıyor gece uyanmayan bebek dün gecenin ortası kalkıp saatlerce uyanık kaldı bilmiyorum bu atak nasıl geçecek 🤦♀️
SevgiDemir Cemiletumer Bizde 3 aylığız aynı şekilde 12 saattir uyumadı uyumak istiyo ama direniyo ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım sinirlerim bozuldu 🥴😔
Cemiletumer Katibee aynen benmde öyle 4. Bucukta uyandı karnını doyurdum herzaman hemen uyuyan bebiş bi diretti bi saatt durduk sonra artık zorla uyuttm 🥺 şimdide öyle agladı salladım gözünü kapattım iki direndi uyudu sone uyuyacaksınız biizi niye zorluyorsunuz ki😒😒
Cemiletumer SevgiDemir kollardan hafif kundak yapın gözüne bi mendil koyun sallayın iki direniyor sonra uyuyor bacagına piş piş benmki öyle uyuyor 🥺