ikizlerinannesi2985 Tued hem probiyotik hem d vitamini hem kolik canım. Ablam eczacıbasında bigaia nın ürün müdürü, onun tavsiyesiyle kullanıyorum bebişlerime ben☺️
Zzzz Bende kızıma kullanıyorım devit 15 günlük gaz mı yapıyor cidden ben henüz farkedemedim sütten oluyor sanıyorum ama ☹️
TalentedMom Tued devit3 berbat bir vitamin ya bize alerji yapmıştı biz A,C,D kullanıyoruz ocean400 de iyi
Hemanjiomluminik Tued benim oğlum kullanıyor hep hiçbir gaz problemi olmadı. Ben bile kullanıyorum. Hatta artık 10 aylık oldu ilk günden beri içtiği devit 3.
Inc-okty2323 Mstfaslhnalprsln12 birsey sorabilir miyim kbuzlık da yapıyor mu😪yapan anneler bana ulaşır mısınoz
Inc-okty2323 Mstfaslhnalprsln12 yaklaşık altı aydır kabıxlık var hiç akıl edemedim bugünden itibaren keseceğim umarım düzelir çok kötü hissediyorum kendimi :(
Deletedmom6262 Tued sağlık ocağı verdiğini kullandım ama dün wellcare getirdi eşim eczacı en iyisi bu diye vermiş
keremalpim Tued decatabs kullanıyorum memnunum doktorumuz önermişti temiz içerik tavsiye ederim günde 4 damla
Mstfaslhnalprsln12 Inc-okty2323 inşallah düzelir bir kaç gün vermeyin bakın sonra tekrar başka bir damla kullanırsınız