Bonnusimo Kızlar mastit duymuştum belirtileri mi bilmiyorum ama dünden beri sağ göğsüm aşırı hassas şiş ve agrı sızı var emziriyorum arkasından mochi ile sağıyorum başka yok makinam hala sert yumusamıyo ağrıyo ama bende suan ateş falan yok ne yapmam gerek ya sıcak havlu falanda koydum geçmiyor
eylulbebesi Bonnusimo mastit mi bilmiyorum ama geçen gün bana da öyle oldu tek göğsüm aşırı hassaslaştı ağrıdı sertti sağdım onu emzirdim geçti inşallah sizin de geçer 🙏
Deletedmom7 Bonnusimo ılık duş alın duş altında masaj yapın bol bol emzirin sıcak su torbası koyup dairesel MASAK’lar yapın
patilianne Bonnusimo benimde tek göğsümde oluyordu sıcak su torbası tutup elektirikli sağma makinesiyle sürekli sağıyorum geçiyor
Bonnusimo Civciv3535 mochi sanırım sadece akan sütü topluyor 100ml cıkıyor gerçi ama rahatlamıyo baskada sağabilcegim bişey yok maalesef
Civciv3535 Bonnusimo bende 100 ml iyi işte sağarsın sonra meme verirsin bebek yağlı sürüce kalan sütü icer:)
Bonnusimo patilianne ya bende Philips aventin Manuel var ama yapamıyorum ya Parçaları dogru takılı degil yada beceremiyorum
BalarisiYusra Bonnusimo tavsiyem bol bol emzirmen sütü göğsünde biriktirme şişer süt kanallarını tıkar
Bonnusimo BalarisiYusra bir aylık kızım aslında bol bol emziriyorum emdi mi yarım saat emiyo ama Bi sağ Bi sol emziriyorum bir süre şiişik olanı mı emziriyim
Betullg Bonnusimo büyuk ihtimalle sütünüzü bebek bosaltamamis elinizle sagmanizi tavsiye ederim. Hala şişlik varsa sıcak suyla memenize masaj yapıp bossltabilirsiniz
AyselSedarEslem Bonnusimo o zaman sütün dolmuştur onu çok emzir bitene kadar benimde öyle oldu çok emzirdim o göğsümü
patilianne Bonnusimo ben lansinoh çift taraflı elektrikli pompayla sağıyorum diğerlerini hiç denemedim ama sıcak su torbası tuttuktan sonra sağmayı dene mutlaka süt kaymağı gibi bişeyler cıkıyor tıkalı göğüsten sonra rahatlıyor
Beyzalila Bonnusimo önce yanıyor göğsün ağrı çekiyorsun sonra ateş geliyor titreme 2. Kere atlattım allah yardımcın olsun sıcak duş ve bol bol o göğsünü sağmaya bak canım geçmiş olsun
Beyzalila Bonnusimo evet ondan kaynaklı benim kızım mastit olan göğsümü çok emedi reddeti ve ben o göğsüm çok acıyor diye hep ötekini verdim. Yalnışıda orda yaptım. Emmediği göğsümden süt çıkmadıkça mastit oldu. Hep sağmaya başladım ondan sonra düzeldi. Ama hala daha göğsümün biri büyük biri küçük düzelir diyorlar bakalım ☺️
Civciv3535 Bonnusimo çok olmasından değil orada toplanan sütün boşaltilamamasindan kaynaklı süt kala kala enfeksiyon meme ucundan içeri giriyor ve damarı tıkıyor