Aselcvk Kızlar sol göğüsümden süt gelmiyor geceden beridir iki üç damla geliyor zaten bebeğim 6 aylık ek gıda reddediyor dişi çıktığı için tek memeyle doyar mı napmalıyım mama mı vermeliyim
Baal Aselcvk canım o göğsünü emzirmeye çalış gelcektir,sıcak duş al sıcak havlu beklet göğsünde,masaj yap duşta inecektir.emzirmeye çalış bol bol o emdikçe gelir,komple giderse süt,tek göğüstende doymazsa ağlar duramaz zaten anlarsın
Kuzucum Aselcvk 6 ayına giricek hep tek meme verdim sol mememi hiç emmedi yetmese ağlar sen yinede doktora bir danış yeni basladım ek gıdaya meyve püresi değişik bebek için doyurucu muhallebiler var internetten onları dene
Mavismila Canım yetmeyecgni zannetmiyorum tek göğsünü ver günde iki defa ek gıda ver yeterli olur diye düşünüyorum
Aselcvk Mavismila evet bende öyle düşünüyprım en azından gece yatarken versem de olur çünkü sabah kahvaltı ara öğün birde akşam yerse gündüz yeterli olur diye düşünüyorum
Elactus Aselcvk bence emzirdiğin zaman diğer memede sağım yap geri gelir ne postlar gördüm tamamen kesilenlerin bile sağım sayesinde geri geldiğini neden olmasın ne kaybedersin
Mavismila Aselcvk gelir canım niye gelmesin sadece için rahat etmesi için bi defa mama ver gece uyurken memeden süt gelmese bile emsin. O memeyi gelir Allah’ın izniyle 🙏🏻💜