Songul1996 Kizlar sizin çocuklarda banyo yapmayi seviyor mu benim oğlan kriz geciritor gunde 2 kere banyo yapmasa beynimi yiyor anniiğğ anniiğğg diye 😃🤣
Balkizlarim Songul1996 her gün akşam 7 de yıkıyorum masaj yaptiriyorum ortamı ona göre ayarlıyorum en geç gece uykusuna 8.30 da yatar bici bici yapmasa uyumaz diğer kizLarim’da 2 3 günde 1 muhakkak 💕😅
Songul1996 Seherronya yaaaa kıyamam ahhh ahhhh valla bende banyo kapisinda oturdum onu izliyrum legeninjn icine attim bekliyrum🤣🤣🤣
Mom091 Songul1996 üzerini çıkarmadan küvete atlıyor. Yazın 3 kere yıkadığım bile oluyordu. Şimdi gün aşırı yıkıyorum soğuk diye. Bıcı bıcı yapıyooooşşş diye banyoya koşuyor😁
Mom091 Songul1996 bizde küvetin içine kendi küvetini koyuyoruz. Öteki türlü sevmiyor. Küvet suyla doluyor ya, anneşiiii yücüyom baaak diyor😁
Keremtugra Songul1996 benimkide cok seviyor, henuz kendi yapmak istedigini ifade edemiyor ama yaptırdım diyelim, aksam babasina bici bici yaptık diyorum bici bici kelimesini duyunca banyoya kosuyo tekrar istiyo🤣
Zeynepalya_ve_annesi Songul1996 benimkide öyle ama yıkamıyorum tabi bizim birde banyo bitiminde kovanın içşne girip sauna keyfimiz var 😂😂😂