Cinarinn-annesi Sma hastasi poyraz ali 1kg daha alirsa ölecek son bir ayi kaldi kampanyası %40larda ben ve cevrem elimden geleni yaptık bir anenın bebegını aç yatırmasi ne demek en iyi sizler bilirsiniz icim aciyor kalbim agrıyor dayanamıyorum artık elimden geldiginde smali bebeklere her ay yardım yapıyorum ama poyraz en acil olanlardan sadece bir kg i kalmis almamasi gereken aglıyor sürekli aglıyor canı acıyor diger bebekler gibi poyraz alide ilacina kavusabilir bütçeniz neye yetiyorsa neye gücünüz yetiyorsa bu az diyip gondermemezlık yapmayın nolur diger bebekler bi cay bi kahve parasi ile bırıkip ilacina kavustu instagramda @smapoyrazali bakabılırsınız lütfen bagıs yapanlar post altına yazabilirmi allah rizasi icin son otuz gunu kalmıs yardım edelim
F-Betul Cinarinn-annesi benim de artık kalbim dayanmıyor bu bebeklere ne yapılabilir bilemiyorum, Allah yardımcıları olsun tez vakitte hepsi sağlığına kavuşsun 😔💐🙏🏻
Kirpapatyasi1 Cinarinn-annesi ravzanura yapmıştık bugün eşime söyleyip inşallah yapıcam bağış. Allsh tez şifa versşn o kadar üzülüyorum ki instagramda nicelerini görüyorum içim kaldırmıyo Allah şifa versin hepsine.yğrek dayanmıyo
OrangesMom Cinarinn-annesi İçim yanıyor bu çocuklara. O annenin acısını endişesini düşünemiyorum. Çok iyi olmuş hatırlattığınız 🧡
Cinarinn-annesi Haydı kızlar bızımde evlatlarımız var bu rakamlar bize dokunmaz bi bebek kurtulsun ınsalah
msl_04 Cinarinn-annesi eşim eve gelsin hemen kartını alıp yapacağım uzun zamandır aklımda olan bir şey
Cinarinn-annesi Kirpapatyasi1 bi bebegın kilo almasın dir ac yatirmak nasıl acidir ah allah rasi olsun canım🙏
Woody Üstte kalsın. Ben de klasik kamu spotumu yapayım Hamilelik öncesi yaptıracagımız genetik test ile SMAnın önüne geçebiliriz
Woody kivirciginannesi hamile kalmadan genetik test yaptırıyorsunuz. Eğer taşıyıcı isenşz tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Ülkemizde her 50 kişiden biri taşıyıcı. 1 nesil bu testi yaptırsa ve ona göre tüp bebek yöntemine başvursa hastalıgın kökü kazınıyor neredeyse
sonsuz17 Woody peki şunu öğrenebilir miyim ilk çocuğum sağlıklı taşıyıcı olma ihtimalim var mı test yaptırmalı mıyız
Fitifiti Cinarinn-annesi Paylaşıyorum sürekli,ama izleyemiyorum asla. Biri kalbimi avcunun içine almışta eziyor gibi hissediyorum,kaldıramıyorum. Biz böyle hissederken peki ya o anne,baba😥 Allahım hiçbir anneyi evladı ile sınamasın
Annesirintugceuzun Cinarinn-annesi Eşimle her maaş gününde bir Sma hastası bebeğe bağış yapmaya karar vermiştik. Önceden de yapıyorduk ama her zaman değildi. Bu post çok iyi denk geldi. Hemen şimdi yaptıracağım bağışı nasipse 🙏
Cinarinn-annesi Annesirintugceuzun allah razi olsun bende her ay yapiyorum aılem ile ama en acili bu canım
Hld61 Cinarinn-annesi ben hep sma hastası bebekleri takip edip yardım etmeye çalışıyorum bu bebeğe de yardım edeceğim inşallah .Çok zor evladının acı çekmesi insan ateşi olsa üzülüyor uyumuyor da.
Ays_krk Cinarinn-annesi ah kuzum ya kıyamam çok üzülüyorum sma hastası miniklere 😢 ALLAH şifa versin inşallah tez zamanda toplanır o para da aileye umut olur 🙏🌷