mom0989 Esxra siyah çok şık duruyor ama ahşap kullanım açısından dahi iyi. Siyah tozu lekeyi çok belli eder temizliği bitmez
Annesivekizi Evin tarzına göre değişir ama ahşap çok baydı bütün dekorasyon sayfaları ahşap yoğunluklu. O yüzden 2 diyorum😍
MarlaSinger Esxra tam tersi, e de çok siyah varsa ahşap bozar. Temizliği de o kadar önemsemeyin bence ya. Arada bi bezle silersiniz 😄
Deletedmom60 Esxra siyah taş estetik duruyor ama bende villada oturuyorum merdivenler taş o yüzden biraz zor ısınıyor ev sıcak durmuyor yani fatura gibi bir sorun olmayacaksa yine de siyah taşı alın derim ben ama olursa tahta daha iyi sıcak durur👍🏻
Esxra Deletedmom60 isinmada problem yok yerden isinmali sistem var. Peki evinizde cok siyah varsa bogmazmi? Acik mutfak var siyah
Deletedmom60 Esxra eviniz siyah ve hangi renk kombinli? benim ki siyah gümüs mesela siyahla hangi renk kombinliyse o renk olabilir
Deletedmom60 Esxra yerler gri ise boğacağını sanmıyorum ama söyle yapabilirsiniz merdiven siyah olsun, gri bir merdiven halısı alın ortalayarak serin kenarlardan siyahlar biraz görünsün gri baskın olsun
Esxra Deletedmom60 basamaklarin altina boyle led isigi olcak ustunde hali olursa led kapanir alttan baglaniyor onlar. Ama iyi fikir 😂