Busu Merhabalar 3 numara molfix kullananlar memnunmusunuz? 1-2 çok güzeldi 3 e geçtim yeşil paket sızdırma yapıyor taşıyor anlamıyorum 🙄
Fatos-esen Busu bnde 3 numara kullanıyorum ama memnunum sızdırma yapmadı hiç hatta 1 ve 2den daha güzel dokusu flan molfixin
Kbrackn Busu ilk dogdugunda norml kullaniyodum snra puresofta gectik inanilmaz memnun kaldik ama simdi kulot beze gectik onu deniycem kizim 3 aylik ama molfix puresoft normaline gore daha kullanisli ve daha guzel tavsiye eder m
Busu Fatos-esen Allah Allah bana da 1-2 daha güzel geldi 😐 her gece bezinin altlRı kuru üstü hafif çişli ama yatak sel nasıl oluyor anlamıyorum
Busu Ays_krk acaba erken mi geçtim 3 numaraya ben 🤨 Kiloya bakarak aldım 6.660 gr bebeğim 2 numara bariyer izi çok yaptığı için geçtim 3 e geçtiğimden beri de memnun değilim hiç
Ays_krk Busu büyük değil de küçük geliyor olabilir mi? Benim kızlar 5 kilo biz 3 numaraya geçtik. Çünkü hem arkadan kakası çıkıyordu hem de sıkıyordu. Lastikleri çok iz yapıyordu.
Busu Gizem0650 denemeden analayamacgz heralde 🙄 bende istiyorum değiştirmeyi ama kararszım minies aklımda olan