Hale54 3 ay 20 günlük bebegin ertesi gün hapı kullanmam gerekiyor sadece anne sütü alıyor internet 1hafta emzirme diyor.varmi bilgisi olan doktorumuza mesaj attım ama henüz dönüş yok.var mı bu konuda tecrübesi olan.!!!!!!
Janss Hale54 Prospektüste 7 gün yazıyor . Güçlü bir hormon ilacı . Bazı doktorlar 7 gün bazısı 3 gün bazıları 24 saat süt verilmemesi gerektiğini söylüyor , bence ilaç üreticilerinin belirttiği süre makbul olanı (7gün) . Sağılıp dökülmesi gerekiyor .
1mom1baby Hale54 geçenlerde biri post açmıştı bi doktor açıklamış icildiginde emzirilebilir diye ama prospektusunde de 7 gün emzirilmemesi yazıyo doktor mı daha iyi bilir ilacın üreticisi mi bilemiyorum siz en iyisi doktora sorun bundan bahsedin atama yerine ertesi gün hapı yazarsanizda o postu bulabilirsiniz
Adamm Hale54 benimde kızım 4 aylık ertesi gün hapını 2 gün önce içtim Kadın Doğum doktoruna danıştım 3 aylık iğneler emzirirken yapılabiliyor buda aynı hormonu içeriyor emzirebilirsin dedi ben yine de 2 defa sağıp attım 10saat sonra emzirdim çok şükür hiç bir şey olmadı
Hale54 Zaten bekleyemicez galiba memeye çok alışık mama saatlerine uyanıyoruz.ins etkisi gider 3 günde.
minnakkus allah yarfim etsin durumu olmayan icin ertesi gun hapini almak cok daha zor gecen sene almistm 58 tlydi yuh dedm ve uzuldum kuzuya memeye asik demekki doktoruna danismalisin biz ne desek yaniltabiliriz seni uzmanina sormalisin