aycandemirci Merhaba, 55 günlük kızım var. 1 haftadır çok huzursuz. Ağzında pamukçuk var, bundan dolayı olabilir mi? İştahsız, huzursuz, uyumaya direniyor, ağlıyor. Pamukçuğun belirtileri nasıl oluyor 😞
Aybikesuna aycandemirci mikostatin kullandım ben baya geçirdi yine hafif vardı oda 4.5 aylıkken geçti şuanda hiç yok
Ef24 Meme reddi emmek istememe oluyormuş genelde. Karbonatı suyla karıştırın tülbent ya da spançla bebeğinizin ağız içini silin eczaneden mikostatin de alabilirsiniz direkt ağzına sıkıyorsunuz onu bebeğiniz yutabilir sorun yok ama kokusu tadı kötü benim bebeğim kustu her seferinde hastanedeki bebeklere kullanıyorduk
aycandemirci Ef24 mama ve meme ile besleniyor. Zaman zaman resmen kavga ediyor meme ve biberon ile. Anlayamıyorum sebebini, pamukçuktan mıdır nedendir? Karbonatlı su ile siliyorum fakat ince bir tabaka değil gördüğüm kadarıyla. Arka taraflara da ulaşmıyor parmağım çok ağlıyor silerken.
aycandemirci Aybikesuna çok sağolun, umarım işe yarar. Peki sizin de böyle huzursuzluk var mıydı bebeğinizde?
Aybikesuna aycandemirci yok pamukçuk hiç huzursuzluk yapmadı bizde gaz sancısı olabilir biz gazdan çok çekmiştik