Purely ilknur1234 valla bugün hem kaynanamın hem kendi annemin doğum günü bir ona bir ona gideceğiz 9 a kadar. Ama evde olaydım bugün için bi çorba salata birde fasulye pilav yapacaktım yarına kaldı artık.
MutluMommy ilknur1234 ayyy öyle mutluyum annem çağırdı akşam oraya gidicez benden mutlusu yok bugün az iş yapmış olucam 💃💃💃💃😂
MutluMommy tugceerva06 ayy çok beğendim senin menüyü hele karnabahar ayyy tek başıma koca bi karnabaharı bitirebilirim sarımsaklı yoğurt ohhhhh afiyet olsun cnm
miniktavsanim MutluMommy yaa bende yaoacam karnabahar ben niye hiç doymuyorum yeerimm bile sanki midemde bisey yok aç kalmışım gibi geliyor bana eşim çok seviyor hemde cookkkkkk 😁fakat mutfak hepsi yağ oluyor ya kızartması dert
MutluMommy miniktavsanim aynen fırında yapınca da aynı tadı vermiyo sanki veee tek değilsin valla emin ol 2-3 kişilik yiyorum 😂🤭
GokturkAlp ilknur1234 biraz kıymam vardı, Çıkardım köfte yapıcam. Yanına fırında parmak patates havuç. Oğluşum çok sever bu mönüyü.
eylullbilginn Domates çorbası, kavurma, pilav, havuç tarator ve ekler pasta 🥳 iki bebeyle heyecan aradım 😂