Didarr 1 aylık 5 günlük bebeğim var iki gündür gazı var çok ağlıyor yediklerime dikkat de ediyorum ama ne dokunuyor bilmiyorum sizin de var mı ne yapıyorsunuz ne iyi gelir
Prenses_annesi22 Didarr vlla bız doktorun verdıgı gaz ılacını kullnyorz cok şkur skntı yşamyoruz doktorunuza danısın ıstersenız
dertlikerkenez Didarr yediklerimiz gazı %10-15 etkiliyormuş. Gazlı bebek gazlıdır. Alerji nedeniyle patates hurma ve hosafla beslendim gazı vardı, süt ürünleri ve yumurta hariç herşeyi yedim yine gazı oldu. Aman gazı olmasın diye kasınca insan yiyecek şey bulamıyor. Çokta dikkat etmeye gerek görmüyorum ben. 7 aya yakın sürdü sancılarımız. İnşallah sizin bizden kısa sürer.
Bademm Merhaba, ben tuvalet iletişimi diye bir kitap okudum. Tuvaleti geldiğin de göbeğime sırtını bastırarak tuvaletini lavaboya yaptırdım şuan 5,5 aylık hala bu şekilde lazımlığa yaptırıyorum
Prenses_annesi22 Didarr bacaklarına fln heraketler yaptır cnm doyurduktan sonra ıyıce gazını cıkar ıns duzelır 🙄
dertlikerkenez Didarr bizde alerji vardı, süt ürünleri oğluma dokunuyordu. Alerjisi olmayan bebekte onlar böyle etki yapmaz diye biliyorum.