Kbrmrc Kızlar ipek krem şal almak istiyorum alıp ta netten memnun kaldığınız site var mı ve fiyatları ne civarda oluyor aldıklarınızın
Biranne00 Kbrmrc ben devamlı ipekhandan yada Aker’in kendi sitesinden alırım yıllardır çokta memnunum hiç sorun yaşamadım. İpekhanın İpeği daha tok Aker’e göre ben ikisinide çok seviyorum 🥰 ipekhan 250 TL Aker de 220 TL
Biranne00 Kbrmrc genel olarak İpeklerin fiyatı hep böyle Canım armine sanırım 200 TL civarı birde ipekevi var oda çok kaliteli ama o biraz daha pahalı 320 Tlydi en son güncel fiyatını bilmiyorum 🤷♀️☺️
Kbrmrc Biranne00 silk home dan aldım canım 180 TL ye şimdi 😊 krem rengi arıyordum ama her krem krem olmuyo netten gördüğüm kadarıyla istediğim krem rengi inşallah görseldeki renklede aynı gelir😊 teşekkürler 🌸
Ahkukulivahkukuli Vakkonun sallarini cok beğeniyorum canım açığım ama yine de kullnıyorum 😊 klasik dama desenli kenari püsküllü olan modeli cook hoşuma gidiyor bi bak istersen
Kbrmrc Ahkukulivahkukuli desenliyi pek sevmiyorum canım düz kullanıyorum genelde teşekkürler yine Bi bakıyım 🌸
Ahkukulivahkukuli Kbrmrc desen derken anlatamadım yaa. bu işte bendeki anlatabildim mi bilmiyorum 😂 güzel modeller var
Ahkukulivahkukuli Kbrmrc ya tesekkurker canim bunun siyahi da var bence markasız bisey alacağına dolap sitesinde falan 2. El etiketli alabilirsin canım cok güzel sallar var benim bile alasim geliyor 😂 vakkonun ipeği muhteşem bence 💞