efe_ Bebeğim 4aylik fkt pipisnin eğri oldgnu dusunuyorum bebeklikte belli oln birseymi ciddiye almalımiyim yasayaniniz varmi bezni her actgmda sol tarafa bukuk halde duruyo duzelttgmde tekrsrsol ttfa bukluyo
Papatya efe_ evet bazı bebeklerde olabiliyor. Benim oğlumda da var. 2,5 yaşında. Sünnet ettirirken doktora sormuştuk. Bir sıkıntı olmaz, Sadece estetik açısından rahatsızlık duyarsa düzeltilebilir denmişti bize.
Azra_nasip efe_ bizde üç aylığız. Bebeğimin pipiside iseme yerinin üstünde eti var iserken zorlanıyor ve asgiya bakıyor çok sarkık çocuk cerrahisine gösterdik. ameliyat gerekiyor dediler ama bi yaştan sonra yapılıyor Muş. Yapacak biseyimiz Yok tek sıkıntımız bebek işlerken bazen zorlanıyor. Sizde ne tür sıkıntı yaratıyor doktora gösterin
Ddddddd01 efe_ 3 aylıkken sunnet yaptık oğlum da da pipi ucu egriligi vardı düzeltildi şuan 2 buçuk yaşında çok şükür bi sıkıntı yok.
Esenbursa Papatya merhabalar benm oglum da öyle sünnet ettrdkten snra zamanla düzeldimi acaba bu durum sizin? 8 aylıgız biz
Deletedmom5284 Oda bir organ hepsi aynı olmayabilir parmak gibi düşün kimisinin kalem gibi dümdüz kimisinin benim gibi eğri büğrü 😁😁
Alperennn Ddddddd01 mrb benım oglumdada var pıpı egrılığı amelıyat ıcın gun aldık bugun sol tarafa egrılık vardı bız 15 aylıgız bır yaş sonrası yaptırmamızı soyledıler bıze sız anestezı alarskmı yaptırdınız ve sonuc duzeldımı egrılık
Ddddddd01 Alperennn evet anestezi alınarak yapıldı hem sünnet oldu oğlum hemde pipi egriligi düzeltildi 3 yaşında şuan herhangi bi sıkıntı yok çok şükür
Sadeceanne1612 efe_ bizim de öyleydi 3 aylıkken sünnet yapan cerrah bi taraftan fazla kesip duzletti bi sağlık sorunu çıkarmaz ama görüntü bozukluğunu olur kötü gözükür su an sünnetle birlikte yapalım dedi 5 dk sürdü sünnetle birlikte