Flamingom 16 aylık olacak haftaya iki gündür öğle uykusu yok. Akşama doğru uyku geliyor. Yemek yemek savaşa dönüyor. Ne olur geçici diyin. Yoksa deliricez ailece🤪. Azılarin ikisi patladı ikisi kaldı ondandır umarım😞
pmrsk Flamingom 4 yaşında hala uyur. Ara sıra misafir veya disardaysak uyumaz. Ama evde olduğumuz sürece hep uyur öğle
Deletedmom14 Flamingom oğlum ana sınıfına başlarken bırakmıştı 🙊🙊 oda benim zorumla, okulda zorlanır diye 🤣🤣
oozgezcn Flamingom benim kızım da 16 aylık. O da bazen uyuyor bazen uyumuyor öğle uykusunu. Ben de azı dişlere bağladım uyku düzenini açıkcası 🤭 başımıza ne gelirse azılardan bu ara😅 zira bırakacak olsalar akşamları uykusuzluktan huysuzlanmazlar.
Nevnev Tek uykuya geçme vakti yaklaşınca çok sacmasapan uyuyorlar bazen 15 dk bazen yarım saat benim kiz bazen 5te akşam uykusuna yatardı. Kendi belirliyor annesi bizde 18 aylık olmadan 15 aylıkken başladı bazen 2 bazen 1 uyuma
Flamingom Nevnev biz yaşından beri sanırım tek uyku yapıyoruz. Artık hiç uyku yok ve hiç hazır değilim😂
Flamingom oozgezcn sırada köpek dişler var daha da zorluyormuş. Hakkımızda hayırlısı uykuyu unutacak bu gidişle 😂