EslemNira 9 aylık bebeğme kansız denildi aynı sorunu yaşayan varmı doğal yoldan yüsekselmesini nasıl sağlarım
Mom9 EslemNira doğal içerikli ocean, bestiron ya da sidefer kullanabilirsiniz. Bol bol et, yeşillik, bal kabaklı tarifler yapın.
Hasderluna EslemNira et, tavuk, kıyma, balık vs yedirdiğinizde c vitamini açısından bol olan brokoli, biber ya da meyve vs yedirebilirsiniz. Et ve süt ürünlerini beraber vermeyin kalsiyum ve demir birbirinin faydasını nötrlüyor.
demirboy EslemNira anladım, o zaman yeşil mercimek çorbası demir deposudur benimki de biraz kansız çıktı haftada bir yapıyorum onu
ma9419 Hasderluna beraber vermeyin derken mesela aynı gün mü vermemek gerekiyor yoksa aynı öğünde mi zararlı
Hasderluna EslemNira bildiğim kadarıyla 8. Ayda balığa başlanıyor, et tavuk kıyma ben 6. Aydan beri veriyorum az az
EslemNira Hasderluna tavukla eti bende veriyorum balığı vermemiştim onuda vermye başlıyım o zaman teşekkür ederim
ma9419 demirboy yeşil mercimek benimki hiç sevmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz bide kabuklu ya blendır yapmadan yiyor mu kaç aylık
Hasderluna ma9419 aynı öğünde yani arada en az 2 saat geçmesi gerekiyor ki emilim olsun, kan ilacı verince de süt ve süt ürünleri bir süre verilmemeli ya aynı sebepten