Selcanecrinn Kızlar 1 ay 23 günlük bebeğim var geçmeyen ve tekrarlayan göğüs yaram var ben dayanıp emdiriyorum ama dün ucu iyice kanamis bebeğim emdikçe kanamis biraz kustu kanlı bende o zaman farkına vardım ve 3 defa koyu yeşil kaka yaptı başına gelen var mı
emreaysel Selcanecrinn yeşil kaka emdiği kandan ötürü olabilir. Her emzirmeden sonra kendi sütünü göğüs ucuna sür ve kurumasını bekle. Kuruduktan sonra ucuna temiz biz bez koy o şekilde sütyenini giy. Ekstra Kantaron yağı Veya lansinoh krem kullanabilirsin
Angars Selcanecrinn kaniyorda emzirmeyin elinizle sağım yapin ben 15 gun vermedim benim göğsümde oyleydi kakasi simsiyahti
3children1mom Selcanecrinn yesil kakanin gözünüzün ucundaki yarayla alakası yok yeşil sebze meyve yemissinizdir gogsunuz gece ne kadar sagin sütünüzü tahin yağı karbonat ile pansuman yapın geçmiş olsun
Snglklc Selcanecrinn bu kadar uzun sürmesi normal değil yanlış emziriyorum olabilirmisnz. Memenin sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını verin ağzına. Birde ben her emzirme den sonra nisavit krem sürüp memem açık geziyordum çabuk iyileştiriyor hava alması
Selcanecrinn emreaysel bir kutu lansinoh krem bitirdim ama sadece dinlendirdi gecirmedi canım benim ara ara geçiyor ve sonra tekrar yara oluyor malesef
Selcanecrinn Angars elimle sagmam yeterli mi yoksa pompa almalimiyim doktora goturdunuz mu ne dedi kakası hakkinda
Mucizem38 Koyu yeşil yapması annenin yeşilsebze yi çok tüketmesinden dolayı emzirdikçe inşallah geçer bende de oluyordu ilk başta kantrot yağı sür streç sar inşallah geçer
Selcanecrinn Mucizem38 çok tuketmedim yeşil sebze aslında pazar günü birazcık kabak yemiştim ondan olabilir mi
Selcanecrinn 3children1mom az bı kabak yemiştim ama pazar günü yemiştim yeni mi etki etti acaba çok yemedim ama ya peki göğsümu elimle sagmam yeterli mi
Angars Selcanecrinn doktora gitmedik ama telefonla aradim oda emzirme elle bosaltim yap ver o sütü kasikla dedi ama ben vermedim almıyordu tek meme emzirdim
Mucizem38 Selcanecrinn olabilir canım takip et kakasını göğsün de geçer nemli bırakma sık sık temiz tut ve emzir yoksa mastit olur
Selcanecrinn Angars bana da anne kanı birşey yapmaz üşütmüştür muhtemelen dedi geçmezse yarın gideceğim sizin siyah kakaniz ne kadar sürdü
Selcanecrinn Snglklc sanırım göğüs ucum biraz büyük canım bebekte şiddetli emiyor ve hemen çatlıyor benimde tenim çok hassas 2 gün geçse 3. Gün başlıyor yani ama bu sefer ucuda yara oldu ve kanıyor emince dün akşamdan beride kakası koyu yeşil onunla alakalı mi diye düşündüm doktoru aradım ama oda üşütmüştür dedi zaten çok gazlı bı bebek hastaneye gitmek istemedim covid var diye ama geçmezse yarın gideceğim
premsesannesi49 Selcanecrinn canım aynı şeyler banada oluyor ve benim bebeğim 4 buçuk aylık hala göğüs ucu yaram ve kanamam var kakasıda kan emdiğinde yeşil hatta siyaha yakın oluyor
Selcanecrinn premsesannesi49 peki kanadigi için emdirmeye devam ediyor musunuz doktora gittiniz mi bişey dedi mi bizimde koyu yeşil siyaha çok yakın
Selcanecrinn Aras26 gazdan başka bı huzursuzluğu yok canım çok şükür kulakları agrisa galiba bellir olurdu
premsesannesi49 Selcanecrinn canım ben cildiyeye gittim geçen 3 krem verdi onu kullanıyorum iyi geldi gibi düzeliyo sanki