Happy-jr Merhaba, Yeni doğum yaptım dikis altında nohut büyüklüğünde bişiler var. Hemşire dikiş üzerine oturmamaya bak oturursan olur demisti. 😪 Nasıl gider bilen var mı canım çok acıyor
Deletedmom5 Happy-jr kesi atıldık? Atılan her öyle kabarık, şiş olabiliyor o mu acaba? Şişlik hissediyorsan buz koy mutlaka tamam mı?
bebekzeynep Happy-jr merhaba. Bi fikrim yok canım ama benimde olmuştu doğum yapınca dikişler geçti gitti ama o nohut gibi şey hala geliyr elime bende merk ediyrm neden olduğunu
emreaysel Happy-jr en güzel yöntem bir ayna tutup bakmak. Eğerki dikişli bölge kızarıksa ya da bölge sulanmışsa, beyazlık varsa dikişlerde iltihaplıdır
Busra7125 Happy-jr bende 6 ay önce normal doğum yaptım makatima kadar dikişim vardı bezelye gibi elime gelen bir şeyler vardı meraktan baktim ucunda ip vardi megerse dikislerimmis hepsi dikişlerin hepsi düşünce o bezelyeler de kayboldu çok oynama dikişlerin düşerse yinede gecmezse doktora görün
Happy-jr Deletedmom5 dışarda dikişlerim var o dikişlerin altı şiş 😔 bazı yazılar okudum forumda az önce ılık su ile yika filan yazıyor 🥺 kafam karıştı 😪
Deletedmom5 Happy-jr Kafa karışacak bir şey yok dediğim gibi buz koymanız gerekiyor :) ve kuru tutun her WC duş sonra düşük ısıda fön ile kurutun