Nihal1 Bebegim hep uyuyor emmek içinde kalkmıyor gece 2 3 gibi uyuyor bidaha kalkmıyor 11 kadar ben kendim kaldırıyorum uyanmadan emiyor sonra tekrar yatırıyorum sizin bebekler nasıl
Alya112 Nihal1 uyanmadıgı surece kaldırıp uyku düzenini bozmayın bence masallah ne güzel uyuyormuş. Beslenme kadar uyku da önemli.
Alpingo Nihal1 canım ne güzel gece gündüz kavramı oluşmuş ama biraz geç uyuyor şahsi fikrim biraz öne çek misal bi düzen oluşturun 8 de banyo beslenme uyuma gibi
emreaysel Nihal1 valla ben bebek uyanmasın diye sessiz konuşuyorum hayatta uyandırmam 3 aylık bebeğim doğduğundan beri asla uyandırıp emzirmedim. İlerki yaşantısında huysuz biri olmasını istemem. Şahsen ben uykumdan uyandırılmaktan hiç hoşlanmam 😀
Altntaskadrye Nihal1 3 aylığız benim kızımda akşam 10 -11 gibi uyuyor gece emer sabah tamamen uyanması 8 bende uyandırmıyorum bazen gece bir kez emiyor aç olsa uyanır diye düşünüyorum
Nidaabaserr Nihal1 şükredin vala benim kızım da 3 aylık akşam 9 da yatıyor gece 2 de kalkıyor sonra da iki saat arayla emmek istiyor