tospikannesii Uyumayan bebe yapmışım 😂😂 yeni uyudu ama bende ki bütün uykuyu da aldı, bünyem alıştı sanırım uykusuzluğa 😂
CemreKerem35 tospikannesii benim anam da uyumayan bebe yapmış arkadaş 😂 bu yaşıma geldim gece uyuyamıyorum yok yani . Oğlum 7 de uyudu 2 saat sonra uyanır 😐😐😐 gündüz uykusu da yok yarın akşama kadar denss denss🤪🤪🤪🤪
meryembetul tospikannesii al. Bnden de o kadar vallahi… Kiz yarım saatte uyanır oldu.. Bnm bütün uyku çöpte…
cansugn Yok uykumuz var aslında ama uyumak istemiyoruz yarın ki döngüyü düşünüyorum acaba nasıl bir gün olur diye offff😪
tospikannesii cansugn hergün birbirinin tekrarı, oğlum doğduğundan beri 😂 o yüzden hiç düşünmüyorum ben
tospikannesii bburcu elektrik süpürgesi sesi açıp deneyeyim bende, gerçekten uyutuyor mu bakayım bi 😂😂
cansugn tospikannesii Bizdede Bi 2yas sendromu aldı gidiyor İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı kulağım bebelerde aklım mutfakta ne yemek yapicam derdinde akşama bide bitmeyen bulaşıklar. İnşallah yarın pişman olmayız uyumadığımız için 😂
tospikannesii CemreKerem35 hadi bizim çocuklar yeni uyudu, o yüzden uykumuz kaçtı, senin zorun ne acaba 😂😂