Gul-bsr Dove kullanıyorum hatta doktor önerisi cilt doktorum önermişti eğer marketlerden alıyorsan en iyisi içerik bakımımdan dove diye ondan beri değiştirmedim
1mom1baby Aymira_ yeşil elidor güzel uzun süre onu kullandım, şimdilerde saç derimde derimde kuruluk oldu diye clear nem terapisi kullanmaya başladım memnunum
Ef24 Elseve kırmızı kutu renk koruyucu şampuan kullanıyorum şimdi elidorun uçuk mor kutu avado ve üzüm çekirdekli şampuanını aldım kokusu çok hoşuma gitti bi deneyeceğim
CemreKerem35 zeynominiik evet kesinlikle ben evlenmeden önce keune adlı şampuanı kullanıyordum serumu ile . Çocuk olduktan sonra fazla gelmeye başladı öylesine restorex almıştım 1 2 ay bu markayı kullandım sürekli saçımın uzadığını hissettim ki kolay kolay uzamaz . Sonra araştırdım kullanıp memnun kalan çok kişi varmış . İçine hap kırmak da etkisini çoğaltıyormus bende de ise yaradı
dilekslmn Aymira_ elidor pembe renk şampuan ve saç kremi de turuncu olanı kullanıyorum sonuç harika 👌
dilekslmn Eyüp Sabri Tuncer zeytinyağlı veya argan yağlı şampuanları da efsane hamileyken onu kullanırdım çok da bereketli. Aynı şekilde duş jelleri de çok bereketli tüm banyo mis gibi kokuyor vücudunuz da yumuşacık oluyor. 😊