ryhnz Busra_nur95 atak dönemleri diş uyku gerilemesi vs oluyor ama genel olarak dopduğundan beri çok bi problemi yoksa hafif de atlatabiliyor. sizinde öyle olur muhtemelen. içiniz rahat olsun.
monarosa34 Beren2323 benimki de 16 aylık Bir haftadır uyku duzeni değişti çok zor uyuyor bazen geceleri ağlıyor ya dişten diye düşünüyorum yada 1 yas sendromu çünkü amacının kızı da 16 aylık oda öyle imiş
Beren2323 monarosa34 ya önceden sallardım hemen uyurdu şimdi bir saat sallayıp zorla uyutuyorum aslında uykusu var uykusuzluktan ağlıyo .. gündüz de azcık uyuyup uyanıyo
monarosa34 Izzyboymother uyki gerilmesi nasıl birşey mis ne zaman geçermiş benimki dr 16 aylık bir haftadır uyku düzeni degsiti ya zor uyuyor 🤦🏼♀️
Fitifiti Ertug Sonunda bizim zamanlarda olup uyumayan bebek anası gördüm şükür yoksa kendimi kötü hissetmeye başlayacaktım artık😂 büyüyünce düzelir sözü külliyen yalaann🥶
Ertug Fitifiti yalnız olmadigima bende sevindim cnm☺️ yalann valla büyüdükçe herşeyi dahada.katlanarak artıyor🙄
Beren2323 monarosa34 önceden günde iki kere uyurdu sonra bire düştü üç gündür gündüz ne yapıyorsam uyumuyor