01asaf01 Geceleri yatınca uyuyamayan uyuyuncada kaliteli bi uyku çekemeyen anneler varmı? Kafayı yiyeceğim az kaldı bebeğim 11 12 gibi yatıyor gece üç dört kez kalkıyor emip uyuyor ama ben bi türlü onunla yatıp uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor uyusamda gece sürekli kendiliğimden uyanıyorum sabahta gözümü uykudan açamıyorum.
Melikederinakinnn 01asaf01 canm anne bunyesi artk alisyor nabcaz boyle boyle bi bakmissin buyuycez bebek bu buyuk insan gibi sabaha kadar deliksiz yatmiyor ucbdort kere uyanyosa sukret biz dis patlatamadik 8 ayligiz bed alti yedi sayamym bazen valla
Mert_Cemre 01asaf01 Valla biz gece beslenmesini kestik 7 gibi uyuturum gece 3 yada 4 gibi uyanır bi daha uyumaz sanırım sallanmaya alıştı bizimki.Şu sallamadan da kurtulursak rahat bi nefes alacam.Sizinki de gece emmeye alıştığı için uyanıyordur
01asaf01 Melikederinakinnn yok canım ben bebeğime sinirlemiyorum çok şükür alıştım ona. Ben uyuyamıyorum ona sinirleniyorum 😀
akrep07 Bende uyuyamıyorum, çünkü benim kız asla uyumuyor. Bakınız, saat 3 ama kızım hala memede keyif yapıyor. Uyuyacak mı? Meçhul. 😅
NilsMomm 01asaf01 yok yok merak etme yalnız degilsin🤣 ben her gün şu saatte uyucam diye kendime söz verip tutamayanlardanim 🤣
01asaf01 Mert_Cemre umarım tez zamanda bırakabilirsiniz sallamayı. Evet sanırım alışkanlık yaptı o yüzden sürekli uyanıyor