Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olucak. Ben sezeryan doğum yaptım ve açıkcası acilen yapılan bir doğumdu nst sonuçları kötüydü kordon dolanmıştı boynuna ve ben çok normal doğum isterken bir anda apar topar sabahına sezeryana alındım. Doğumdan sonra hemen sütüm geldi bebeğimi sık sık emzirdim zaten sürekli emmek isteyen bir bebekti sonrasında sarılık üst sınırda ve kilo kaybı oldu 3600 doğmuştu 3080 lere düştü 5 günde. Sonra tabi mama ve anne sütü olarak devam ettim o süreçtede bebeğim yoğun bakımda kaldı falan çok yıprandım ama mamayla toparladık çoğunlukla anne sütü veriyorum zaten derken geldiğim nokta sütüm 5 ml bile çıkmıyor iki göğsümden. Bebeğim artık mememi sadece keyif için emiyor 5 dakka falan oda çünkü içi boş.
Kraft pompa kullanıyordum medela iyi dediler onu aldım.
Bütün süt çaylarını denedim arpa maltı içecekleri denedim yeşilliklerin kuruyemişlerin hepsini denedim günde 4 lt geçik su içiyorum. Kim bana şu süt yapr dediyse kuru fasulye lokum soğan soda mısır ayran herşeyi denedim. Ama yok gelmiyor şuan solgarın arpa maltı hapını kullanıyorum ama değişen birşey yok. Ne yapıcamı şaşırdım pozitifte düşünmeye çalışıyorum ama hamileliğimdede şuanda da hep strest altındaydım. Bunları yaşayan çözebilen önerisi olan var mı ?