CemreKerem35 Eta21 3 yildir hiç kullanmadım bir kere ateşi olduğu için doktor vermişti ama kullanamadim için el vermedi . Ateşi falan mı var bebeğinizin rahatsızlığı nedir ?
Mom091 Eta21 2 yaşına girmek üzere sadece bir kez yarım olarak kullandım. Boğaz enfeksiyonu olmuştu. Duş aldırdım, ılık bez koydum, üzerini incelttim, şurup verdim düşmedi ateşi. 39 u geçince mecbur kalmıştım
Eta21 CemreKerem35 bebeğim henüz 37 günlük kolik bebek. Bazen krizleri tutuyor ne meme ne mama ne de emzik tutuyor ağlamaktan aartık göz altları şişmiş oluyor kaynanam fitil alın rahatlsr demişti Ben almadım. Daha sonradan fkaç gündür bebeğimin kabız olduğunu fark ettik yani kalasını normalde günde bir kez yapıyor ama bazen zorluyor kendiini ve totosunda kaka kalıyor demek zorluyor ve çkmıyor bide krize giriyor. Eşim gidip fitill aldı ve yarım fitil verdik o gcee iki üç defa kakasını yaptı ve rahat uyudu. Sonra dün gece yine bunun krizi tuttu akşam 11 fe uyandı gece 2 ye kdr ağlıyor ve ağlamadan durmuyordu eşim dedi bu kendini sıkıyor yşne fitil verelim ben asla razı değilm ama eşim yine fitil verdi luan altını değiştim kaka yapmamış ama yine rahat uyudu sanki
Emine60 Ben veriyorum bazen. Karni filan agriyinca yardim etmeye calisiyorum önce ama baktim ki birsey olmuyor bir fitil sokuyorum biraz da kucakta salliyorum ve böyle geciyor agrisi 🙂