Bebegimm42 Kızlar bu kuru deneyip zayıflayan varmı geçen bir arkadaşım yazmıştı sabah akşam yenecekmis
Mina0607 Bebegimm42 evet hepsi peşpeşe yencek sabah aç ve akşam yatmadan. Ama ben yiyemedim 2 gün zor direndim🥴 gittim hapını aldım içiyorm gidiyo😀
Mom299 Happygirl8 kız ben 12 yıl ara sonrasında 3 cüyü düşündüm olmadı 2.5 yıl sonunda oldu bileydim daha çabuk olsundiye bunu yerdim 😅
Bebegimm42 Mina0607 ben yedim bugün bakalım oalcsk mi pes pese yedim önce zeytin sonra inciri yedim simdj
Bebegimm42 Mina0607 gitti mi peki bide yatarken çok aç değildim ama yedim şimdi sabah kahvaltıdan ksc saat önce yenecek
Mina0607 Bebegimm42 hadi bakalm inşallah etki eder. Ama tamamen hapada bırakmayalım işi boğazı tutsak herşey halloluyo gerçekten. Yatmadan birde 3 yk yoğurt 1 çk pulbiber yarım limon karıştırıp yiyin çok iyi geliyo
Happygirl8 Bebegimm42 Bebegimm42 ciddiyim görmüştüm mucizevi besin ya kuranda da geçiyo o yüzden hamilelik niyetine yenirse olur diye 😆 zaten saraçoğlu da öneriyor inciri kısırlık tedavisinde
Mina0607 Bebegimm42 gidiyo ama ben ekmekte yemiyorm. Önceden doymuyorm diye baya yiyodum şimdi doyuyorm. Kahvaltıdan yarım saat önce yiyin
Bebegimm42 Mina0607 hap değil de ben zeytin yiyorum birde bebeğim daha 2 aylık bile olmadı diyete yapmak istemiyor um