Oglumteksebebim Kızlar ilk arabam aldık tekerler çıkıyor daha sıkı takınca bu sefer tekerler gitmiyor. Sizin aldıklarınızda böyle mi. Değişiö yapmak istorum ama o yanın verilen etiketlerin hepsini takmıştım ve tekerlekdeki etikwt delindi almazlar geri değil mi
Sarikuzumalp Oglumteksebebim biz bimden almadık başka yerden aldık ama aynısı biminkiyke. Bizimde arka teker çıkıyor. Eşim ilk slikonla yapıştırdı bir süre sonra çıktı sonra japonla yapıştırdık şuan sağlam 😀 dönüyor da tekeri. Biraz sert yapıştırmayın döner.
Rizeligelin Oglumteksebebim ben aldım aynısından öyle bı sıkıntı yaşamadım tekerleği zor dönmesi gerekiyor zaten hızlı gidip düşmeyi engelliyor
cankuzularim Ben fisher price dan aldım oğlum yere bile vuruyor teker çıkmıyor çıkan tekerden değil oraya sabit şu an baktım da ben çektim çıkmıyor 🤔
Zeynepazram İçinde bir aparat cıkıyo onunla sıkıyosun kase gibi bir aparat ben cok memnunum tekerde sorun yasamadım hiç cok hızlı gitmesin diyede içine 2 tane 500 ml lik su dolu şişe koydum 😊