Mine_gzl Kızlar kızım saat 7.30 dan beri uyuyor saat kaç oldu normalde 1-2 saat uyurdu genelde 5-6 gibi uyuturdum dün we bugün biraz uyku saatleri aksadı uyandırmak istiyorum uyanmıyor ağlıyo emiyo uyuyo sizce aksi bi durum war mıdır?
EsofmanliSevketHoca Mine_gzl Anladım, oğlum hiç o kadar uyumadığı için pek bişey diyemicem🤩 Yorulmuştur annesi yada diş de olabilir..
Mine_gzl Dmt-01 ateşine falan da baktım ateşi de yok normalde kapı gıcırtısına uyanan kız top patlatsak uyanmıyor endişelendim 😞
Mine_gzl EsofmanliSevketHoca ewet 2 dişi üst üste aynı anda çıkardı gibi bişi acaba ondan mı ki rahatsız olsa uyuyamaz herhalde demi?
EsofmanliSevketHoca Mine_gzl Hiiiç durmazlar hemde ağlayarak bir şekilde belli eder annesi uyusa bile, içini ferah tut büyük ihtimal dişden rahatladıysa uyumadığı günlerin acısını çıkartıyordur🥰
Mine_gzl EsofmanliSevketHoca ay çok içim rahatladı çok sağolun ya şuan huzur içinde uyuyabilirim işte☺️☺️
EsofmanliSevketHoca Mine_gzl Bak hemen uyudun uyudun, yoksa birazdan kalkar sabaha kadar oyun oynamak zorunda kalırsınız 🥰🤩
Mine_gzl EsofmanliSevketHoca 😂😂 haklısınız ben kaçıyorum o halde desteğiniz için tesekkürler iyi gecelerr 😃😇