aysegull Canemir kullanıyorum memmunum primadan geçtik. Primada idrar sızdırıyordu. Bunda hiç idrar sızdırma yaşamadık. Yumuşak
Mehtaptvz Canemir prizmadan gectik 5 numarada memnunum birde ben gece hic bez degistirmedigim halde sizdirma yasamadim
Snglibsglu Bende sleepyden geçtim memnunum. Çok az pişik yapar gibi oldu ama güzel temizleyip kremleyince hiç bişey olmadı sızdırmıyorda.
Goksualya Çokmemnunum Prima pişik yaptı minies e gectik 7 aydır kullanıyorum bütün gece acmadıgım halde ne pişik oldu ne sızdırdı ♥️🙏🏻
Dilekagrgn Canemir doğduğundan beri kullanıyoruz hiç pişik olmadı 3 aydır sızdırmada olmuyor bugun indirimden stok yaptık hatta paketi 20 tl ye geliyor hem uygun hem hesaplı
Dorati Canemir 6 ay sleppy kullandım 1.5 ay önce miniese geçtim resmen şükrettim meğer sleppy ne kadar sızdırıyomus ben cok cok memnunum tavsiye ederim
Nilly Prima kullanıyodum ekonomik bez arayışına girince önce sleepy denedim çok sızdırdı günde üç kere üstünü değiştirdim bebeğin. Biraz da sert. Sonra a101 in bezini aldım soffia gayet ekonomik hem de yumuşak Hiç sızdırmadı şuana kadar bi haftadır kullanıyorum. Pişik yapar mı diye merak içerisindeyim ama akşamları birazcık krem sürüp yatırıyorum. Henüz pişik olmadı memnunum şuan.